registreer goedkoop domein namen met verschillende extenties. Beheer je domein namen via ons gratis control panel Domeinnaamreseller een domein register,
met een geavanceerde web en email interface.
Snel, goedkoop en betrouwbaar.
  
   
   Laatst bijgewerkt: 25 January 2022 10:03:30
 Home
 Aanmelden
 Faq
 Features
 Prijzen
 Formulieren
 Auto domein registar
 Windows VPS
 Linux VPS
 Control panel login
 Over ons
 
 Sylconia is een SIDN deelnemer!
 

Domeinnaam niet beschikbaar?
Dan is autodomein registar wat voor jou. Via onze domeinrobot kun je domeinen die niet beschikbaar zijn opgeven voor controle van de beschikbaarheid. Onze domeinrobot controleert minstens eenmaal per dag (momenteel om de vier uur) of het domein intussen wel beschikbaar is. Op het moment dat een domein beschikbaar is, kun je de robot verschillende acties laten uitvoeren.

Wat kan de domeinrobot?
Aan de hand van je gekozen optie onderneemt onze domeinrobot actie. Bij het warn only-pakket stuurt de robot een e-mail en sms. Bij het warn and register-pakket registreert de robot het domein met de door jou opgegeven gegevens. Daarna krijg je ook een waarschuwingse-mail en sms.

Wat kost het gebruik van de domeinrobot?
We vragen een eenmalig bedrag van € 1,30 dat je heel gemakkelijk via de telefoon kunt betalen. Indien je het warn and register-pakket kiest, dien je daarnaast een incassomachtiging te faxen. Het registreren van een domein is even goedkoop als het registreren van een domein via het control panel van bijvoorbeeld DomeinNaamReseller. Dus geen extra hoge kosten!

Hoe groot is de kans dat de robot een domein registreert?
De domeinrobot controleert zo veel mogelijk of een domein vrij is. Hierdoor kunnen we minimaal tachtig procent van de beschikbare domeinen succesvol registreren.

Waar kan ik domeinen opgeven ?
Klik hier en een nieuw scherm opent waar je de domein(en) kunt aanmelden.

Bestaat er een minimum en een maximaal aantal?
Nee onze robot is voor iedereen beschikbaar, wel of geen lid van DomeinNaamReseller, of je nu één of meerdere domeinen aanmeldt.

[ domein robot ]

   
  Domeinnaamreseller.nl is een produkt van Sylconia Media.
Alle rechten voorbehouden 2004 - 2017